TELJES KÖRŰ TÁRSASHÁZKEZELÉS

Mi levesszük a terhet válláról

Munkánk során a társasház érdekeit szem előtt tartva járunk el, mintha magunk is tulajdonosok lennénk.

Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással és munkatársai vonatkozásában az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott szakképesítéssel rendelkezik.
 • közös képviselet
 • műszaki üzemeltetés
 • költségracionalizálás, megtakarítási lehetőségek feltérképezése
 • pénzügyi működés biztosítása, könyvelés
 • válságmenedzsment, kintlévőség-kezelés
 • pályázati és hitellehetőségek
 • hasznosítható területek, felületek bérbeadásának, értékesítésének lebonyolítása
image
image

Egyedi megállapodás szerint további feladatok ellátását is vállaljuk

 • A hatékony társasház-működtetéshez modern informatikai háttérrendszer áll rendelkezésünkre, így az adminisztrációs költségeket alacsony szinten tudjuk tartani, valamint naprakész pénzügyi és dokumentációs nyilvántartás áll a társasházak rendelkezésére.
 • Rendszeres bejárásokkal ellenőrizzük a társasház állapotát, intézkedünk a javításokról.
 • Proaktívan kutatjuk azon lehetőségeket, melyekkel a társasházi ingatlanok értéke megőrizhető, növelhető.
 • Szerződések megkötése előtt széles körű pályáztatást kezdeményezünk, hogy a lehető legjobb minőséget a legkedvezőbb áron érjük el.
 • Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a kintlévőségek beszedésére, a szándékos nemfizetést a törvényi lehetőségek maximális kihasználásával szankcionáljuk. Az átmeneti fizetési nehézségekkel küzdő tulajdonostársaknak igyekszünk egyénre szabott segítséget nyújtani.
 • Figyelemmel kísérjük a társasházak felújítására, korszerűsítésére kiírt pályázatokat, és a lehetőségekről tájékoztatást adunk.

KÜLDETÉSÜNK

Minden társasházat egyedileg kezelünk, hiszen tudjuk, hogy nincs két egyforma ház, szolgáltatásainkat pedig a közösség igényeinek megfelelően alakítjuk ki.
Hisszük és valljuk, hogy a társasházkezelői feladatok ellátása során alapvető fontosságú a társasházakkal történő kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás. A pénzügyek intézése során mind a kontroll, mind a kölcsönös bizalom elengedhetetlen fontosságú, épp ezért mind a tulajdonosoknak, mind a Számvizsgáló Bizottságnak folyamatos betekintést nyújtunk a társasház pénzügyeibe. Nem fordulhat elő olyan kifizetés, szerződéskötés, amivel kapcsolatban a társasház tulajdonosai nem rendelkeznek teljes körű információval.
Kiemelt fontosságúnak tartjuk:
 • a társasházat érintő döntések szakszerű előkészítését, a közgyűlés által hozott döntések maradéktalan végrehajtását, illetve végrehajtatását;
 • a társasház folyamatos, zavartalan működésének biztosítását, a tervezett javítások, karbantartások elvégeztetését, valamint a hibák gyors és szakszerű elhárítatását.
image
image

Kíváncsi ügyfeleink visszajelzéseire?

Sikerünk mérőszáma, partnereink értékelései. Megrendelőink, legyenek ők helyi vállalkozások vagy magányszemélyek, a következőket mondták rólunk:

A 1st RE-EXPERT Kft szolgáltatásával teljes mértékben elégedett voltam, megbízhatóak és ügyfélcentrikusak. Köszönöm a gyors ügyintézést, a segítőkész és kedves hozzáállást!

Pass Katalin, Érd

Vezetőként mindig azt várom el, hogy az adott partnercég velem együtt gondolkodva segítsen a céljaim megvalósításában. Ezért ajánlom másoknak is a 1st RE-EXPERT-et!

Erdei Péter, Budapest

ügyvezető-tulajdonos

A dokumentumokat nemcsak elektronikusan, de nyomtatott formában is eljuttatták hozzám futárral, ami nekem nagy segítség volt. Telefonon is bármikor elértem a kollégát, aki kijött hozzám. Köszönöm szépen a munkájukat!

Tóth Józsefné, Pápa

Gyors segítségre volt szükségem, mert csak rövid időt töltöttem itthon. Miután rátaláltam a 1st RE-EXPERTre tényleg 24 órán belül megérkezett az Energetikai tanúsítvány, így nyugodtan tudtam visszarepülni Zürichbe.

Mórocz Balázs, Sankt Gallen

Alapvetően a számok embere vagyok, ezért is örültem nagyon annak, hogy a 1st RE-EXPERT versenyképes árakkal, átláthatóan, rejtett költségek nélkül dolgozik. A megbízás során tanúsított végtelenül profi hozzáállás már csak hab volt a tortán!

Ryan Hoyt, Szentendre

Köszönöm a gyors és korrekt munkát. Nekem az volt a legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban megkapjam az Energetikai tanúsítványt, mikor szükségem volt rá. A 1st RE-EXPERT valóban 24 órán belül megküldte a papírokat.

Jászai Mariann, Budapest

Régóta kerestem már egy olyan partnert, aki az érdekeimet figyelembe véve képes a hatékony együttműködésre. A 1st RE-EXPERT Kft.-vel ezt végre megtaláltam!

Sarlós Zoltán , Budapest

igazságügyi műszaki szakértő

Mivel általában kevés időt töltök Magyarországon, számomra elsődleges fontosságú, hogy az ügyeimet elektronikusan tudjam intézni. A 1st RE-EXPERT Kft. ebben példamutató, kollégáik mindig elérhetőek, felkészültek, a megrendelt munkát a szűk határidők esetében is pontosan, igényesen készítik el.

Gábor Balázs, Katar

A nyílt kommunikációval társuló szakmai tapasztalat az első perctől hitelessé tette számomra a 1st RE-EXPERT-et. A jövőben is szívesen támaszkodom rájuk ingatlan értékbecslési kérdések esetén.

Erdei Gábor, Budapest

Olyan társasházkezelőt keres, akiben 100%-ig megbízhat?

Munkánk során a társasház érdekeit tartjuk szem előtt, mintha magunk is tulajdonosok lennénk. Legyen szó személyes találkozóról, tanácsadásról vagy árajánlat kérésről, forduljon hozzánk bizalommal!